::ribafish - čovjek krnje jetre::

utorak, 21.03.2006.

CRO Trash Enciklopedija, svezak 9: M-N

Ljudi, kolko god se vi potrudili, meni tu nekaj fali. Al eto... Čekam dodatke!!!


Minea - Ko joj napiše vrapce, ko joj dozvoli da pjeva? Jedini pomak u beskrajno dugoj karijeri u kojoj je dvaput imala hitove za ponavljače trećeg razreda osnovne škole, je taj da je nakon 15 godina uspjela spojit prednja dva zuba, pa je sad upitno kako hračka.
Ribafish
Minea - kak se meni dižu sve dlake na tijelu kad čujem onu ljigavu stvar «ti si moja mrvica» maaajko mila, pa ko joj napiše tekst? Pa nije njezinu mamu sram? Samo kad se sjetim jednog njenog nastupa prije par godina na telki, mislim da je bil u pitanju neki izbor za miss ili mistera, imala oblečenu neku jadnu majčicu-topić bez naramenica i svaki put kad je malo poskočila majca išla dole a sise bi van. Sirota se na cijelom nastupu trudila ostat obučena tak da se nije mogla usredotočit na svoju pjesmu koja je tada sigurno bila veliki hit. Al neznam koja je to bila stvar.
Pijani Anđeo
Minea - ako je Milan Bandic wannabe kajkavec, onda je Minea naturalizirana Dalmatinka. Iako nisam siguran da se iz Dubrave vidi Jadran /mozda Jadran-film/, ona je prava pravcata dalmoska pevaljka. Karijeru zapocela kao pjevacica lakih nota za glupavu djecicu. Nema buraz do "Vrapci i komarci".
Pero

Mineo Guido - Tip koji je došao iz pripizdine u Hrvatsku i mislio da će bit faca samo zato što je strani pjevač. Još k tome ulizivao se hrvatskom pučanstvu sa domoljubnom pjesmom u duetu sa Joosipom Lisac. Na kraju završio "kako došo, tako ošo".
Kaco Mortale

Matrix – jos jedan od tisuca klonova Colonie, kada su svi mislili da je dance nest super, pevaljka je sexi macka koja obrce svoje tijelo i pjeva neke stihove koji neopisivo smrde na divlji balkanski sex koji je toliko volio Lordan Zafranovic : ma nema do jebaze i usto unistvanja inventara, po mogucnosti po tijelu partnerice i jebaze na zadnjem sjedistu automobila /ja ima neka stara kola, eventualno bi to mogao napraviti u gepeku, ali nikak na zadnjem sjedistu/...
Pero

Miše Marijan – «Eh da mi je to što nije, da sam zvijezda rokenrola, pa da vozim skupa bijela kola...» Domaći, jako loš odgovor na Zdravka Čolića osamdesetih. Ali ne može se protiv Čole...

More – Bivši bend kraljice Budvanske Torcide. "Hajde da se mazimo, samo da se pazimo, molim te, mmmm..." Da je bar Defloris ostala na toj razini a ne otišla u pop narodnjake...
Ribafish

Massimo - Minnimo. Glas tužne foke koja je progutala radioaktivnu meduzu i sad plače pod polarnom mjesečinom.
Ameba

Maračić Džo - Maki – Dalmatinski Chuck Norris. Nikad hita osim srce ti je kamen i ne sluti pravo (ili je to Dalibor Brun?), a obogatio se po gasterbajterskim svadbama. Jedini hrvatski pjevač očajniji čak i od samog Duška Klokana.
Maračić, Joe - Maki - Lik iz jednog te istog sto puta prepričanog vica naše mladosti. Plavušasta frizura u obliku kacige (a la Depardieu) i brkovi dinarca - esencija '70 ih, gast-arbeiterski role model... U opusu stoji hrpa predugačkih naslova u istom retoričkom stilu, poput "Mirno spavaj, stara moja", "Tiho padaj, kišo zemlje moje" ili "Srce moje i tvoje u ljubavi stoje". No, samo je jedan ultimativni hit, "Srce ti je kamen", koji se možda i danas na nekoj svadbi omakne supijanom VIS-u.
c'est mois, Nemetz

Mikulić Ivan - nastupio na euroviziji s totalnim plagijatom. Melodiju uzeo od nekog Njemca, a refren uzeo iz reklame za red-bull.Na milijunašu ispao poluidiot, da mu nije bilo partnerice ne bi prošo prvi prag sa sva tri jockera
saroukh
Mikulic Ivan – najpjevac Parlaonice, cuvene HTVove emisije za mladez, bio tamo hiljadu puta. Jos jedna vjecna nada hrvatske glazbe koji je svojom pobjedom na Dori i sa svim popratnim sapunicama upropastio sebe. Navodno ga prate neki penzioneri, kaze on UBDA.
Pero

Magazin - a je Tonči frajer, pokraj njega se izredale generacije curica, a on još tako mlad, prpošan i pun energije da nas uveseljava svojim hitovima. Samo ne kužim zašt su sve pevaljke magazina na istu fintu: jadne mršave plavuše? E, sad sam se sjetila jednog njihovog hita kojeg je još pjevala Danijela: kiša pada, neka pada, ja bi s tobom bilo kada, imam ruke da te stisnem i usne pa da vrisnem joj kikiriki miki moj! O joj!
Pijani Anđeo
Magazin - Na govno nagazim. Od te ljige se i bakama celulit topi. Najveće zlo hrvatske estrade jer dižu masnu lovu pa se 100 bendova fura na njih. Primitivni ritmovi, krađa od srpskog folka, nemaštovito, jadno i prilagođeno tipičnoj hrvatskoj seljačini.
Ameba
Magazin - znan prvo kao Dalmatinski magazin ... Band koji je najavio sumrak hrvatske glazbe. Svojom pojavom i pjesmama sa stihovima o potrebi pisanja pisama, o sexu medju mornarima i sekima, te svojim cjelokupnim radom, a pogotovo eurovizijskim kada su skoro pobijedili zadao je visoke standarde glazbene ljige. VALENTINOVOOOOOOOOOOOOO. Tonci Huljic je postao svjetska faca lake muzike i glazbe u liftovima.
Pero

Maja Marija - Pjevala s Bebekom stvar «žute dunje» a samostalno napravila ono sranje «ja sam samo vjerna žena». Za ostalo nemam pojma. I bolje.
Pijani Anđeo

Mandy - Nisi me bio vrijedan ti….ni jedne noći ni neznam kaj, bla bla bla, tipična žemska sladunjava spika «ja sam tebi dala a ti meni nisi»…
Pijani Anđeo
Mandy - Khm, sto se dogodilo tome bandu ??? Tipican produkt hrvatske scene. Krenuli kao jos jedna kopija Novih Fosila, da bi dogurali do high-tech banda sa kvazi-zapad stylingom. Pjevacica cak znala pjevati.
Pero

Mucalo - Meteor cro zabavne trash scene! Otkako se lansirao s Pravom Kotkom i geniozama poput "Ra-ra-ra-radnička odmara se klasa" (to je valjda nekakav Mr. Hyde za Haustorovu "Radnička klasa odlazi u raj"), taj se fakat zubima drži da ostane pučki tribun poskočica i doskočica. U "oštroj" konkurenciji s onim kak se naziva, "Čubi"-jem? Al to je isto ko kad bi i Ivu Fabijana stvarno shvaćali ko zavodnika. No, tus u uvijek clichei kojima se služe voditelji i neinspirirani novinari, u kojima su patuljice poput Maje Šuput - "džepne venere", a naš junak "...uvijek simpatični Mucalo...:". Inače u opusu Mucala važna je gastronomska tematika - od "Namaži mi fetu kruva i paštete" , preko "odakle se čisti riba" do "Anke Vegetarijanke" , a super su mi i fonetički biseri poput "tango tange" ili "brod brodi".
c'est mois, Nemetz
Mucalo - u jednom je bil u pravu: danas sve ide na kredit…
Pijani Anđeo
Mucalo - Smucalo je primjer kako na domaćoj estradi ima mjesta i za nezadovoljnog radnika na traci Jugoplastike koji kreveljeći se i puštajući na stejdž iza sebe minimalno 80 učenika neke škole recitira socijalne stihove iako nema pojma o pjevanju, a izgleda gore i od samog Škore.
Ameba
Mucalo - sto bi bilo kada bi Top-lista-nadrealista propjevala i izgubila smisao za humor ? Mucalo
Pero

Merlin Dino & Ivana Banfić -Beast from the east&master of disaster
saroukh

Maxmett - pitanje je već tko se sjeća onih "kao-heavy-metal-all girl band" Maxmett-ica? Pošto imam potajnu fiksaciju na kožnjake s podstavljenim ramenima, grimase, kričavu farbu za kosu i pjesme poput "mačke vole grebati", dajem visoku ocjenu za trash-ovitost. Jedino kaj od stylinga do pjesama, ko da su bile iz Sverdlovska...
c'est mois, Nemetz.
Maxmett - Imali su pjevačicu koja nije mogla reć "R", pa je bilo izuzetno smiješno gledat ju i slušat dok je pjevala glavni hit "Motori", koju su uredno izvodile jer im je sve pisao Zele Lipovača. Ali i seksi gitaristica. Pardon!
Ribafish

Martinović Danijela - ono slatko skakutanje u Magazinu još je moglo proć, al otkako je zabrijala da je sex simbol, nacvrcana počela sjedit po stolovima (finalana emisija prošlogodišnje, maratonske Dore) i presavijat se po pozornici s više nego lošim sintetskim umetkom u kosi (viđeno na ovogodišnjoj smotri šunda pod nazivom Dora) poželimo da se ostvari stih one legendarne "Otišla je Danijela, nije rekla zbogom..."
šmizlaa

Matešić Bepo - pa kako ste pobogu zaboravili taj biser hrvatskog opernog izričaja koji s M.G. širi ruke gledajući u pučinu i pjeva o kamenoj kući i soli
šmizlaa

Maršan Đani - jedna domoljubna i nastup u "Tko želi biti milijunaš" (najbrži prst- kadar od 2 sekunde)- to se zove pjevačka karijera
šmizlaa
Maršan Đani - Što god isti ponosno deklamirao, uvijek mi je pogled ostao zakovan u bradavicu.... Kako svaki zabavnjak ima neku tekstualnu preferencu, Gianni se fokusirao što na opće odrednice spola, što zemljopisne, npr. Čovik s mora, Djevojka s juga, Djevojka iz sna, Dalmacijo, volim te itd... i prizvao na kraju boga da nas sačuva... thanks, Đani.
c'est mois, Nemetz

Matteo - gdje li je danas taj naočit mladić crnih loknica koji nam u košulji havajskog uzorka poručuje arivederći sinjorina?? možda je postao stilist.....
šmizlaa

Mareković Robert - Bez premca, to je pjevač s najmanje (čitaj:nema ga uopće) sluha; vjerojatno, kao i Hugh Grant u filmu "Sve o jednom dječaku", živi od tantijema prepjeva one božićne "snijeg svud pada, zvona zvone, srca mlada vesele se..." koja se u nedostatku božićnih melodija, bolesno puno puta može čuti tokom prosinca...čovjek je bio iskren kad je rekao "kad bi barem Božić bio svaku,baš svaku, subotu...."
šmizlaa

Metak - Hit Miss Levi's, velebnih stihova - Ma nema meni do Vinke Nema meni do Vinke Nema meni do Vinke, nosi plave rebatinke Levi's
karambol
Mirella - S albumom "Šumi vjetar s Jadrana" iz 1998) - kuriozum s popisa Cro-Records (tj. ima li itko te izvođače u svojim kolekcijama). Autor pjesama je već poznatiji i isto je od M-N - Neno "Tutti Balkan " Ninčević
c'est mois, Nemetz

Mandrill - S albumom "Embryo" iz 2002. Oni sretnici koji ga imaju nek nam sami opišu stvari poput "Van ritma" (autoironija?), "Top ten" ili "Moždani boom" (kako samo jedan album s tolikim kreativnim moždanim potencijalom?)
c'est mois, Nemetz

Mind games - Album iz 1992 "Make me hipi" (doslovce, bez 2 p i y) iz 1992... E sad, autori pjesama: Despot Dalio (?), Franzl Mulo (?), Lowka Didi i Hupfauer Didi (?) , a od stvari, koje su inače na engleskom, izdavajam (doslovce) "Where de pidi". Alzheimer? Nadrealizam? Pijanstvo?
c'est mois, Nemetz

Mobitel - Cro rec vrhunac! Jedan specijalitet iz 1997! Band se zove s jednim i jedinim (možda i prodanom u jednom primjerku?) albumom "Mobitel". Najbolji dio su nazivi pjesama: "Mercedes sec", "Đava neka nosi sve"; "Upeko zvizdan"; "Ganga i rock"... dovoljno.... Koncert tog banda je vjerojatno ravan razini prosječnog tripa (ili jače?)...
c'est mois, Nemetz

Mihaljević Branimir - I superiška kaj se netko sjetio Branimira. Nije mi na čast ( kaj mogu kad zapamtim...), al znam je jednu njegovu (dok ovo čitate, zamislite Branimira kako u stilu Dalibora Bruna jednom nogom lupa ritam, sve to prati i rukom kojom ne srži majk dok pored njega dugokosa ljepotica svira violinu ili violu- teško je razaznati iz daljine...) " daj daj samo malo mi daj daj gdje bi bio nam kraaaaaj da te ljubim malo baš bi mi trebalo".
šmizlaa
Mihaljević Branimir - sin. Po količini medijskog prostora u kratko vrijeme kad se pojavio, reko bi čovjek da ima opus Ive Robića... Ja se ne sjećam nekog njegovog hita, ali možda neki fan? Na prvom albumu (od 2) ima pjesma "Magarac sam ja" :) Vidim sad aranžira za Matu Mišu, no šteta te stage energije, tog prodornog pogleda koji topi svaki otpor zahtjevu "daj, daj, daj"....
c'est mois, Nemetz

Neki to vole vruće - Besmrtnost su zaradili samo sa "Ka-li-for-ni-ja, to je bio njen san" i "mi smo tovariš, i mister i drug". Bili (i ostali?) kraljevi jeansa, naši unikatni samoupravo-socijalistički Wham-ovci, koji te, skupa s ITD bandom odmah, poput Proustovog kolačića, bacaju u bezbrižna doba svih tih futki, varteks špricanog jeansa, znojnika i Univerzijade (za koju smo tek kasnije saznali da je jedno od beznačajnijih sportskih natjecanja u svijetu, ali nevermind...).
c'est mois, Nemetz
Neki to vole vruće - Kalifornija i jeans generacija samo? nemetz, super su im bile pjesme teška vremena i pusti priče snježana
saroukh
Neki to vole vruće - Besmrtnost su zaradili VEĆ samo sa..." . Ma ima tu i "medu moj i šećeru" i štošta - a i kasniji miks ljubavnih sa socijalnim temama uz vrući bojler na 3 rula.....
c'est mois, Nemetz
Neki to vole vruće – Najgori playback ikad. Onaj crni našminkani rošavi bi se još i trudio, ali kako nisu imali para za spotove, pustili bi iza neki screen saver i otvarali usta. Plavuš bez usana je bio toliko smiješan u kreveljenju da ste ga morali gledat i još zvat familiju.
Ameba
Neki to vole vruce - Jebate, hrvatski Wham, barem su tako predstavljali, pjesme za napaljene teenagarke s kraja osamdesetih, najbolja pjesma je "Teska vremena" koju su obradili od cuvenog austrijskog velemajstora Falca, inace skloni su vodoinstalaterima te su pjevali njihovu nesluzbenu himnu "Bojler"
Pero

Nikolovska Ljiljana - Ex Magazin i standard svih daljnjih Magazin pevaljčica, u Americi je imala band sa jednim od mojih najvećih idola, Mike Wattom - osnivačem legendarnog post-hardcore banda Minutemen i kasnije, Firehose. A muž joj i danas svira s Watt-om. Čudni su putevi gospodnji :)
c'est mois, Nemetz

Nižetić Luka - narcisoidni poluproizvod, iskopao neku oliverovu pjesmu koje se ni oliver više ne sjeća, obradio je i napravio spot koji se sastoji od jednog kadra
saroukh
Nizetic Luka - Prvi hrvatski metroseksualac, san svake mame da joj se kcer uda za tako lijepog i pristojnog mladica, sto pjeva ? ja zaista se ne mogu sjetiti... osim onoga Robota, ali ta pjesma opisuje hrvatsku sponzorusu, a kako vecina malodobnica su sponzoruse, onda je morao prijeci na ljigu
Pero
Nižetić Luka - Ipak ima svoj hit, proljeće je, a u meni nemir.Kako bi još super bilo da se lansira u svemir ili bar drugu galaksiju
saroukh

Nižetić Alen - nemrem se sjetit ni jedne njihove pjesme. Zato i ide na listu. Očito nije ništ napravil u svojoj kvazi karijeri. (pjeva onu dalmacijo moja ružo procvala - saroukh)
Pijani Anđeo
Nizetic Alen - zadnji pjevac nekada uspjesnog banda Tutti-frutti, zapoceo solo karijeru. Pjesme stvorene za balkanski dernek, kada su svi na onoj granici pijanstva, a mogu jos popit, pa onda gazde kafica puste Nizeticevu "Svega ce bit, ali prijatelja nece ..." i onda svi polude i gazde zarade, zarade, zarade ... /moram lokal otvorit/
Pero

Novi Fosili – Svaka čast za Košulju Plavu i Sašu i sve to do 1990., ali zadnja faza? Halo?
Ameba

Novković Đorđe W. - the untouchable. Umjesto da sam svojom markantnom pojavom baca mase u trans (kako je to pokušao Blondie Tutić), podario je glasove stotinama anonimusa na putu prema zvijezdama... često je nažalost u tom kovanju zvijezda završio kao dr. Frankenstein.
c'est mois, Nemetz
Novkovic Djordje - jedan od najgenijalnih skladatelja Balkana i Srednje Europe. Fascinantna cinjenica sto taj covjek moze napisati. Jedan "Stari Pjer" je bio svjetski hit i vecina rulje na svijetu misli da ga ja napisal neki Francuz, a ne Bosanac. S druge strane uradci tip kada Cola se dreci "Druze Tito mi ti se kunemo" i "Danke Deutschland" neidu bas u korak s cinjenicom da je taj covjek svirao u Indexima i da je bio sef u Pro arte. Naravno, "Story-super-nova-mjuzik-telenc" ga je okrunila za kralja hrvatskoga trasha.
Pero

Novković Boris - Hrvatski Enrique Inglesias (of a kind)? Netko bi se možda sjetio davnog spota gdje glumi vojnika Kraljevine Jugoslavije na straži, prije nego ga zgromi bomba iz nekakve štuke, uz tekst "da me barem nešto udari" i Tamari koja prodaje suze (WTF?) a koja ga je pretvorila u miljenika jugOslovenskih teenagerki. I kasnije se bavio tematikom iz spota, npr. u "Lete ptice, lete avioni" ( i još jedan WTF dodatak - "a života jure kamioni"?). Oženio Bojanu Gregorić. Muški respect samo zbog te činjenice.
c'est mois, Nemetz
Novkovic Boris - Sin slavnoga tate koji je bio zaljubljen u Alku Vuicu i bio je zlatni decko osamdesetih. Doduse, covjek je kralj hrvatskih prepjeva. Svesti "My Sharona" na ono sranje "Masta moja" je zaista kemijsko cudo. S druge strane, napisati pjesmu koja podsjeca neopisivo na Vukovar, a iste godine na dan pada Vukovara svirati u Srbiji, nije bas inteligentno. Stovise, ima dozivotnu zabranu nastupa u Vukovaru.
Pero

Nola – Neka žena duge kose je kasnila jednu kiticu za mjuzom i još ju je bilo strah pa nije ni glas bila pustila do pola. Imali su neku žnoru na telki pa im se stalno vrtio jedan spot.
Ribafish

Nikolina – To je ona tuga koju puštaju u Amadeusu u Ciboni na vanjskom razglasu. A Zetovci misle da ljudi zbog njih trče na tramvaj... Bezlično, tužno, nula. Valjda je cura od aranžera... Cvijeća.
Ribafish
Nikolina - jedro djevojče iz južne nam Hrvatske koja je HKFZG (hrvatsku ko fol zabavnu glazbu ) zadužila pjesmom čiji je jedini grijeh bio taj što se pojavila u otprilike isto vrijeme kada i hitovi poput Šeri Šeri (tijelo mi treperi) i Kapaljka (izvodi Simplicia-jedva čekam slovo s...) tako da možda nije dobila pažnju koju zaslužuje. enivejz pjesma kaže (ne sjećam se početka jer je ful kompliciran) "bim bam bom ja sam vruća čokolada koju još nisi probao bim bam bom ti si mali koji pali ..... bombon" (na mjestu točkica ide riječ ili paljivi ili varljivi-nikad to nisam uspjela skužit!).
šmizlaa

Nikita - Fakat! Njena je poruka publici bila kao neki grubi seks, a vid vraga - stvorila karijeru u mjuziklima.... taj pogled buldoga koji se sprema ugristi te za nos, taj trash plastični styling s tonom make-upa, a mjuza... ko da ostaviš ritam mašini i svadbarskom sintu da sami stvore nasumičnu melodiju.... spotove je režirao valjda nećak iz 6 b razreda, a znam da je u njima stalno nešto krilila svim udovima i držala prijeteću grimasu....
c'est mois, Nemetz

21.03.2006. u 00:25 • 52 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv






Sitne vaginarije:
Privatni mail:
ribafish@gmail.com

Travel Map
I've been to 601 cities in 56 countries
Africa
Egypt: Al Jizah
Egypt: Al Karnak
Egypt: Al Karnak
Egypt: Al Uqsur
Egypt: Aswan
Egypt: Asyut
Egypt: Cairo
Egypt: Idfu
Egypt: Kawm Umbu
Tunisia: Al Metlaoui
Tunisia: Gabes
Tunisia: Hammamet
Tunisia: Kairouan
Tunisia: Monastir
Tunisia: Sfax
Tunisia: Sidi Bou Ali
Tunisia: Sidi Bouzid
Tunisia: Sousse
Tunisia: Tozeur
Tunisia: Tunis
Asia
Armenia: Alaverdi
Armenia: Erebuni
Armenia: Ijevan
Armenia: K'uch'ak
Armenia: Noyemberyan
Armenia: Sevan
Armenia: Yerevan
Azerbaijan: Baki
Azerbaijan: Kurdcu
Azerbaijan: Puta
Azerbaijan: Qobustan
China: Beijing
China: Changping
China: Qingdao
Georgia: Sadakhlo
Georgia: T'bilisi
Japan: Fushimi
Japan: Ichinomiya
Japan: Kyoto
Japan: Nagasaki
Japan: Narita
Japan: Niigata
Japan: Tokyo
Japan: Yokohama
Malaysia: Kampong Tengah
Malaysia: Kuala Lumpur
Malaysia: Seri Kembangan
South Korea: Incheon
South Korea: Pusan
South Korea: Seoul
Turkey: Istanbul
Europe
Albania: Durres
Albania: Hani Hotit
Albania: Muriqan
Albania: Shkoder
Albania: Tirana
Austria: Graz
Austria: Salzburg
Austria: Vienna
Austria: Villach
Belgium: Brussels
Bosnia and Herzegovina: Banja Luka
Bosnia and Herzegovina: Bihac
Bosnia and Herzegovina: Bosanska Gradiska
Bosnia and Herzegovina: Foca
Bosnia and Herzegovina: Gorazde
Bosnia and Herzegovina: Hum
Bosnia and Herzegovina: Jahorina
Bosnia and Herzegovina: Jajce
Bosnia and Herzegovina: Livno
Bosnia and Herzegovina: Medugorje
Bosnia and Herzegovina: Mostar
Bosnia and Herzegovina: Prijedor
Bosnia and Herzegovina: Prnjavor
Bosnia and Herzegovina: Sarajevo
Bosnia and Herzegovina: Tomislavgrad
Bosnia and Herzegovina: Travnik
Bosnia and Herzegovina: Trebinje
Bosnia and Herzegovina: Tuzla
Bulgaria: Sofiya
Croatia: Bakar
Croatia: Bale
Croatia: Banjol
Croatia: Baska
Croatia: Baska Voda
Croatia: Bedekovcina
Croatia: Beli
Croatia: Benkovac
Croatia: Betina
Croatia: Bijenik
Croatia: Bilje
Croatia: Bjelovar
Croatia: Blato
Croatia: Blato
Croatia: Bol
Croatia: Botinec
Croatia: Brdovec
Croatia: Brezovica
Croatia: Brijuni
Croatia: Brinje
Croatia: Brna
Croatia: Brsec
Croatia: Buje
Croatia: Buzin
Croatia: Cabar
Croatia: Cacinci
Croatia: Cakovec
Croatia: Cara
Croatia: Cavoglave
Croatia: Cavtat
Croatia: Cazma
Croatia: Cilipi
Croatia: Cres
Croatia: Crikvenica
Croatia: Crnomerec
Croatia: Culinec
Croatia: Dakovo
Croatia: Daruvar
Croatia: Delnice
Croatia: Donja Brela
Croatia: Donji Bukovec
Croatia: Donji Karin
Croatia: Donji Okucani
Croatia: Donji Zvecaj
Croatia: Drnis
Croatia: Dubovac
Croatia: Dubrava
Croatia: Dubrovnik
Croatia: Dugi Otok
Croatia: Dugo Selo
Croatia: Dugopolje
Croatia: Fazana
Croatia: Fuzine
Croatia: Glina
Croatia: Gornje Vrapce
Croatia: Gornji Grad
Croatia: Gospic
Croatia: Govedari
Croatia: Gracac
Croatia: Gracani
Croatia: Groznjan
Croatia: Gruz
Croatia: Hrelici
Croatia: Hvar
Croatia: Icici
Croatia: Igrane
Croatia: Ika
Croatia: Ilok
Croatia: Imotski
Croatia: Ivan Dolac
Croatia: Ivanic-Grad
Croatia: Jablanac
Croatia: Jakusevec
Croatia: Jankomir
Croatia: Jelsa
Croatia: Jesenice
Croatia: Josipdol
Croatia: Juran-Dvor
Croatia: Jurandvor
Croatia: Kamanje
Croatia: Kampor
Croatia: Kampor
Croatia: Karlobag
Croatia: Karlovac
Croatia: Kastav
Croatia: Kastel Stari
Croatia: Kerestinec
Croatia: Klinca Sela
Croatia: Knin
Croatia: Kolocep
Croatia: Komiza
Croatia: Koprivnica
Croatia: Korana
Croatia: Korcula
Croatia: Kostrena
Croatia: Kraj
Croatia: Kremenje
Croatia: Krk
Croatia: Kuciste
Croatia: Kumrovec
Croatia: Kutina
Croatia: Kutjevo
Croatia: Labin
Croatia: Lapad
Croatia: Lazaret
Croatia: Lipovac
Croatia: Lokve
Croatia: Lopar
Croatia: Lovran
Croatia: Lubenice
Croatia: Lucko
Croatia: Ludbreg
Croatia: Luksic
Croatia: Lumbarda
Croatia: Makarska
Croatia: Maksimir
Croatia: Mali Losinj
Croatia: Malinska
Croatia: Markusevec
Croatia: Materada
Croatia: Matulji
Croatia: Medulin
Croatia: Medveja
Croatia: Merag
Croatia: Metkovic
Croatia: Mikulici
Croatia: Mlini
Croatia: Momjan
Croatia: Moscenice
Croatia: Mundanije
Croatia: Murter
Croatia: Murvica
Croatia: Nasice
Croatia: Nin
Croatia: Nin
Croatia: Njivice
Croatia: Nova Gradiska
Croatia: Novalja
Croatia: Novi Zagreb
Croatia: Novigrad
Croatia: Obrovac
Croatia: Ogulin
Croatia: Okic
Croatia: Okucani
Croatia: Omis
Croatia: Omisalj
Croatia: Opatija
Croatia: Opatija
Croatia: Oprtalj
Croatia: Opuzen
Croatia: Orahovica
Croatia: Orebic
Croatia: Oroslavje
Croatia: Osijek
Croatia: Otocac
Croatia: Otoci Brijuni
Croatia: Otocic Osjak
Croatia: Otok Bisevo
Croatia: Otok Brac
Croatia: Otok Ciovo
Croatia: Otok Hvar
Croatia: Otok Kornat
Croatia: Otok Lastovo
Croatia: Otok Lokrum
Croatia: Otok Lopud
Croatia: Otok Mljet
Croatia: Otok Murter
Croatia: Otok Pag
Croatia: Otok Prvic
Croatia: Otok Rab
Croatia: Otok Sipan
Croatia: Otok Vis
Croatia: Ozalj
Croatia: Pag
Croatia: Pakleni Otoci
Croatia: Pakostane
Croatia: Pazin
Croatia: Peroj
Croatia: Petrinja
Croatia: Pile
Croatia: Pisarovina
Croatia: Plaski
Croatia: Pleso
Croatia: Plitvica
Croatia: Ploce
Croatia: Podgora
Croatia: Podstrana
Croatia: Polace
Croatia: Porec
Croatia: Porozina
Croatia: Potirna
Croatia: Pozega
Croatia: Prapratna
Croatia: Preko
Croatia: Prelog
Croatia: Prepustovec
Croatia: Prevlaka
Croatia: Pridraga
Croatia: Prigradica
Croatia: Primosten
Croatia: Pula
Croatia: Punat
Croatia: Pupnat
Croatia: Rab
Croatia: Rabac
Croatia: Racisce
Croatia: Rakitje
Croatia: Rakov Potok
Croatia: Razanac
Croatia: Razanj
Croatia: Remete
Croatia: Remetinec
Croatia: Rijeka
Croatia: Rogoznica
Croatia: Rovinj
Croatia: Rtina
Croatia: Rude
Croatia: Rugvica
Croatia: Saborsko
Croatia: Samobor
Croatia: Scitarjevo
Croatia: Selce
Croatia: Senj
Croatia: Sestine
Croatia: Sesvete
Croatia: Sibenik
Croatia: Silo
Croatia: Sinj
Croatia: Sisak
Croatia: Skrad
Croatia: Skradin
Croatia: Slatina
Croatia: Slunj
Croatia: Smokvica
Croatia: Spansko
Croatia: Split
Croatia: Srebreno
Croatia: Stara Baska
Croatia: Starigrad
Croatia: Starigrad
Croatia: Stenjevec
Croatia: Stobrec
Croatia: Stosici
Croatia: Suhopolje
Croatia: Sukosan
Croatia: Supetar
Croatia: Susak
Croatia: Sveta Klara
Croatia: Sveta Nedelja
Croatia: Sveti Kriz
Croatia: Tkon
Croatia: Topusko
Croatia: Trakoscan
Croatia: Tribunj
Croatia: Trilj
Croatia: Trogir
Croatia: Trpanj
Croatia: Trsat
Croatia: Trstenik
Croatia: Tucepi
Croatia: Tuhelj
Croatia: Ubli
Croatia: Umag
Croatia: Varazdin
Croatia: Vela Luka
Croatia: Velika
Croatia: Velika Gorica
Croatia: Velika Mlaka
Croatia: Viganj
Croatia: Vinkovci
Croatia: Vis
Croatia: Visnjan
Croatia: Vodice
Croatia: Vodnjan
Croatia: Volosko
Croatia: Vrapce
Croatia: Vrbovec
Croatia: Vrbovsko
Croatia: Vrsar
Croatia: Vrsi
Croatia: Vukomerec
Croatia: Vukovar
Croatia: Zabok
Croatia: Zacretje
Croatia: Zadar
Croatia: Zagreb
Croatia: Zagvozd
Croatia: Zapresic
Croatia: Zitnjak
Croatia: Zlarin
Croatia: Zminj
Croatia: Zrnovo
Croatia: Zumberak
Croatia: Zuta Lokva
Cyprus: Famagusta
Cyprus: Kyrenia
Cyprus: Larnaka
Cyprus: Nicosia
Cyprus: Trikomo
Czech Republic: Prague
Czech Republic: Znojmo
Denmark: Copenhagen
Estonia: Tallinn
Finland: Helsinki
France: Biarritz
France: Cannes
France: Lyon
France: Marseille
France: Mulhouse
France: Nice
France: Paris
France: Perpignan
France: Strasbourg
France: Taize
Germany: Munich
Germany: Nurnberg
Germany: Stuttgart
Germany: Weil am Rhein
Gibraltar: Gibraltar
Greece: Athens
Greece: Larisa
Greece: Mikinai
Greece: Patrai
Greece: Thessaloniki
Holy See (Vatican City): Vatican City
Hungary: Balatonlelle
Hungary: Budaors
Hungary: Budapest
Hungary: Nagykanizsa
Iceland: Akurey
Iceland: Borgarnes
Iceland: Geysir
Iceland: Hellissandur
Iceland: Ingjaldsholl
Iceland: Keflavik
Iceland: Lagafell
Iceland: Olafsvik
Iceland: Raudhamelur
Iceland: Reykjavik
Iceland: Selfoss
Iceland: Stadhastadhur
Iceland: Thingvellir
Ireland: Dublin
Italy: Aurisina
Italy: Basovizza
Italy: Duino
Italy: Genova
Italy: Gorizia
Italy: Milano
Italy: Miramare
Italy: Monfalcone
Italy: Prosecco
Italy: Rimini
Italy: Rome
Italy: Sistiana
Italy: Tarvisio
Italy: Treviso
Italy: Trieste
Italy: Udine
Italy: Venice
Italy: Verona
Kosovo: Pristina
Kosovo: Urosevac
Latvia: Riga
Liechtenstein: Vaduz
Lithuania: Vilnius
Luxembourg: Luxembourg
Macedonia, Republic of: Bitola
Macedonia, Republic of: Han
Macedonia, Republic of: Kumanovo
Macedonia, Republic of: Skopje
Monaco: Monte-Carlo
Montenegro: Bar
Montenegro: Becici
Montenegro: Bijela
Montenegro: Budva
Montenegro: Cetinje
Montenegro: Gornje Krusevo
Montenegro: Herceg-Novi
Montenegro: Niksic
Montenegro: Njegusi
Montenegro: Perast
Montenegro: Pluzine
Montenegro: Podgorica
Montenegro: Rijeka Crnojevica
Montenegro: Risan
Montenegro: Sukobin
Montenegro: Sveti Stefan
Montenegro: Tivat
Montenegro: Ulcinj
Montenegro: Virpazar
Netherlands: Amsterdam
Netherlands: Rotterdam
Norway: Oslo
Poland: Bialystok
Poland: Warsaw
Portugal: Cascais
Portugal: Estoril
Portugal: Faro
Portugal: Fatima
Portugal: Leiria
Portugal: Lisboa
Portugal: Nazare
Portugal: Seixal
Romania: Bucharest
Russia: Moscow
San Marino: San Marino
Serbia: Beograd
Serbia: Bunisevce
Serbia: Novi Beograd
Serbia: Novi Sad
Serbia: Petrovaradin
Serbia: Sremska Raca
Serbia: Temerin
Serbia: Vranje
Serbia: Zemun
Slovakia: Bratislava
Slovakia: Kosice
Slovenia: Ankaran
Slovenia: Bled
Slovenia: Celje
Slovenia: Divaca
Slovenia: Grosuplje
Slovenia: Ig
Slovenia: Izola
Slovenia: Jesenice
Slovenia: Koper
Slovenia: Kranj
Slovenia: Kranjska Gora
Slovenia: Krska Vas
Slovenia: Krsko
Slovenia: Lasko
Slovenia: Lesce
Slovenia: Ljubljana
Slovenia: Maribor
Slovenia: Murska Sobota
Slovenia: Nova Gorica
Slovenia: Novo Mesto
Slovenia: Piran
Slovenia: Portoroz
Slovenia: Postojna
Slovenia: Ptuj
Slovenia: Ratece
Slovenia: Tamar
Slovenia: Trzic
Slovenia: Velenje
Spain: Algeciras
Spain: Barcelona
Spain: Caceres
Spain: Cadiz
Spain: Madrid
Spain: Sevilla
Spain: Toledo
Sweden: Stockholm
Switzerland: Basel
Ukraine: Kyyiv
Ukraine: L'viv
United Kingdom: Belfast
United Kingdom: Caerdydd
United Kingdom: City of London
United Kingdom: City of Westminster
United Kingdom: Dumbarton
United Kingdom: Edinburgh
United Kingdom: Keith
United Kingdom: London
United Kingdom: Luton
United Kingdom: Stansted
North America
Canada: Mississauga
Canada: Toronto
United States: Cleveland
United States: Jersey City
United States: New York
United States: Washington
Oceania
Australia: Bairnsdale
Australia: Fremantle
Australia: Geelong
Australia: Manly
Australia: Melbourne
Australia: Merrimbula
Australia: Perth
Australia: Sydney
Australia: Ulladulla
Australia: Warnbro



online
Online Casino Reviews









View My Stats

free counters

Curling i kako ga speći!
Curling Klub"Čudnovati Čunjaš", Zagreb, Hrvatska
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Precjednik: Ribafiš
Doprecjednik: Stokuća
Tajnik: Sin
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Adresa: Domagojeva 21, Zagreb
E-mail: ribafish@hotmail.com
Žiro račun: 2360000-1101879360
Treninzi: Od rujna, Velesajam
Sponzori: Čekamo vas!

BUDI ZDRAV!

Twinlab






Devil never sleeps!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ribafishov najopširniji hrvatski test ćevapa u somunu

Ljudi koje cijenim:
ZDENKOV KULTURNI KOMBI - Kum 1, bez njega ne bi bilo ni mamurluka, izleta, Levellersa, Modre Špilje...
SVIJET U BOCI - Kum 2, moj uzor, svjetlo na početku tunela, pivopija, erudit, laki centar i uholaža
SISAJED- Lud čoek. Da je više takvih, ne bi Hateveja bilo
KAZZO MORTALE- Ponekad još luđi čovjek. Riznica pornografije, zlatan dečko
ČAČINAČKI ALKOSI - To je navijač, a ne ja. A i obećo je čvarke. A, bogami, i poslo je čvarke. I to čvarke koji su više špek nego čvarci
YELLENA – Mudro zbori
ANALNA CARICA- Oralna kontesa, Vaginalna vojvotkinja, Barunica Međice, Pazušna vikarica... Ma božanstvo!
AMBER - Kraljica dizajna!
JAZZIE - Dnevna doza cinizma iz ženske perspektive
RUDARKA - Kratko, jasno i u vugla
APARATCZYK - Legenda, ljudina, kralj!
DIVLJA SKUŠA - Voli ćevape
ORGANIZAM - Luda ko šlapa
PKLAT - Čovjek otišao na posudbu u centralnu Kinu, jede paradajz sa šećerom, ima tuš iznad čučavca, svaki dan prolazi pokraj kuraba u vunenim štramplama, i tak...
SONJECKA - Moja strip b(l)oginja!
AMY DAMON - Kupila me tekstom o birokraciji!
PARLIAMENT - Uf, kako lijepo izvuče rečenicu
KAKO JE POČEO (S)RAT U MOM POTOKU - Totalno pitak i zanimljiv početak jednog sjajnog romana
MUFASA - Lud
RUTVICA - Ko da sebe čitam...
KEKS UND SMRAD - Dobro...
SAROUKH - Čovjek putuje tamo gdje bi i ja htio...
KULTPUBLISHER - Sam pokrenuo magazin i živi od toga što ga uređuje! Kapa dolje!
PAJO PAKŠU - Vinkulja do Szekesfehervara! Paju za Bana! Živijooo!!!
UMORNI KONJ - Roker!
LEZI LEBE DA TE... - Doktor is back. Čovjek koji što god da napiše ima glavu i rep!
BEERLOVER - Jes da je mlad, ali zna, hoće i može. Popit. Recenzije piva a la carte!
MAXTURBATOR - Turbopervertit!!!
ZRINSKO PISMO - Zna se ko je u Kulturu išo!!!
PERO PANONSKI - Mladić koji obećava
POKOJNI TOZA - Poznati kantautor lakih nota
FRKACHU - Moj osobni bowling trener
TAJPVRAJTER - Pivopija i pisac
GURWOMAN - Recenzira pive, putuje i kuha po svojim receptima. Ideal!
DIDA 99 - Klopica, cugica, putovanja, koncerti... Hedonist
ATHENA AIR - Iako je zrak iznad Atene - smog, ova koka je dokaz da su Riječanke najbolje cure u Rvata!
NEMETZ - Istomišljenik, placeni ubojica (s placa)!!!
STRIPTIIIIIZ - Liftboy odlijepio i crta stripove!
MOSOR - eto, tako ja vidim posljedice pozara na Kornatima. Sjajan tekst!
BEGIZMI - da sam iz Splita, da se nisam šišo i da znam svirat, mislim da bi se družio s čovjekom!
BRAK, SEKS... - četri kuta kuće, luster i još štošta!

ARHIVA
dnevnik 1 - Prije poroda...
dnevnik 10 - Dan De
dnevnik 20 - Rodija se sin!
dnevnik 30 - I mi bi spavali
dnevnik 40 - Zašto plače?
dnevnik 50 - Prvi zub!

CRO TRASH ENCIKLOPEDIJA!
Svezak 1: A - B
Svezak 2: C - D
Svezak 3: E - F
Svezak 4: G - H
Svezak 5: I - J
Svezak 6: K - L
Svezak 7: M - N
Svezak 8: O - P
Svezak 9: R - S
Svezak 10: Š - T